Onze Diensten

Organiseer je binnenkort een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst? Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor bedrijven

Een avontuurlijke lunch op kantoor

Binnenkort een vergadering, workshop of andere bijeenkomst gepland? En wil jij de deelnemers belonen met een avontuurlijke lunch? Wij bezorgen de lekkerste belegde broodjes, exotische snacks en dranken kant en klaar bij jullie op kantoor.

Download hier onze menukaart

Liever gelijk een offerte aanvragen? Klik hier!

Voor Evenementen organisaties

Broodjes Buffet op je evenement?

Met onze exotische Broodjes buffet tillen wij jouw droomevent naar een hoger level. Wij verwennen jouw gasten met een unieke smaakbeleving, waar ze zeker over zullen napraten!

Wil jij jouw bezoekers voorzien van avontuurlijke broodjes? En wil je geen lange rijen met uitgehongerde gasten? Laat het over aan de broodjes specialisten van Lekker Mondje Food Express!

Wij stellen in overleg met jou een menu samen, volledig afgestemd op jouw type gasten. Met een ruime keus aan halalproof vlees-, vis-, en vega(n)specialiteiten wordt niemand uitgesloten. Ideaal toch?!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor particulieren

Heb je binnenkort iets te vieren en wil jij écht indruk maken op jouw gasten? Trakteer ze dan op de lekkere broodjes en/of snacks van Lekker Mondje Food Express! Je kunt ons boeken met of zonder bediening voor verjaardagen, baby showers, gender reveals, jubileum-, doop- en kinderfeesten.

Het Broodjes Buffet

Wij installeren een Exotische Broodjes buffet bij jouw op locatie. Met ons unieke Kies & Mix concept, stellen jouw gasten naar eigen wens hun broodje samen. Met een ruime keus aan halalproof vlees-, vis-, en vega(n)specialiteiten, wordt niemand uitgesloten. Ideaal toch?!

Vraag gratis een offerte aan via onderstaande link.

Voor particulieren

Het Poffertjes Buffet

Speciaal voor de kleine Lekker Mondjes, komen wij met de onze poffertjes buffet op locatie. Ook hier hanteren wij het kies & mix principe, waarbij wij de kinderen zelf hun favoriete toppings mogen uitkiezen. Daar worden alle kinderen super enthousiast van!

Vraag gratis een offerte aan via onderstaande link.

Voor particulieren

Brunch pakket

Daarnaast plannen wij regelmatig verkoopdagen in voor particulieren. Zoals;

  • De Brunch Box Service op algemene feestdagen zoals Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag.
  • Weekend Specials: de Lekker Mondje Snack- of Sweetboxen.
  • Pop-Up Kitchens op verschillende locaties in Amsterdam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle geplande verkoopdagen en lopende acties.